Mijn Nivea soft creme

Vandaag een artikel over een product dat ik echt alle, alle dagen gebruik: Nivea soft creme.
Ik kan echt niet zonder. Ik heb deze creme in alle maten en altijd staat er wel één van op mijn nachtkastje en één in mijn handtas of boekentas zodat ik er regelmatig naar kan grijpen.
Nivea soft creme is een hydraterende creme die je voor zowel je gezicht, lichaam en handen kan gebruiken.
Het is een creme met niet te veel boeh of bah. Hij doet wat hij moet doen, niet meer maar ook zeker niet minder. En daar hou ik zo van <3

NIVEAcreme

Vaak gebruik ik hem na het douchen voor zowel mijn gezicht als mijn benen er lekker mee in te smeren. En zijn mijn handen een beetje droog … ja hoor dan staat mijn Nivea pot voor me klaar. Ik weet niet goed wat ik nog meer moet zeggen, deze creme is gewoon simpel en gehydrateerd goed. Hoe hard ik ook van mijn bodybutters van de Bodyshop hou,de Nivea soft creme blijft mijn favoriet gewoon door zijn simpelheid.

In mijn magische Nivea pot zit een zachte witte creme met een heel lichte, typische, Nivea geur. Hij smeert makkelijk uit en trekt snel in mijn huid. Misschien is hij wel niet hydraterend genoeg voor mensen met een echt droge huid (dan zou ik misschien voor een iets dikkere creme gaan) maar voor mijn norale huid werkt ie echt prima :)

Ook de gewone Nivea creme (zonder de soft dan) gebruik ik regelmatig deze is vele dikker van structuur en wat vetter. Perfect voor als je ergens een stukje hele droge huid hebt (ik heb dit soms rond mijn neus) of voor heel droge handen. Hij trekt wel niet heel snel in maar dat is vaak bij dit soort dikkere cremes. Ik gebruik hem voor aan mijn neus, voor mijn handen (in het bijzonder rond mijn nagels) en voor mijn lippen. Werkt ook echt goed en hydrateerd heel intens.

De Nivea cremes zijn dus echt simpele top productjes!! :)

Dikke kus X

Eva

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: